Естонська делегація в Українському аграрному ліцеї

Естонська делегація в Українському аграрному ліцеї


Український аграрний ліцей (УАЛ) відвідали депутат Європарламенту Іварі Падар та голова естонської громади Кайдо Тамберг. Естонські гості радили, як краще організувати співпрацю між УАЛ та естонськими освітніми закладами.

Директор Олена Ярошинська ознайомила гостей з проектом «Майбутні фермери України», діяльністю Українського аграрного ліцею та Української дитячої академії, яка починає функціонувати з 1 вересня. Ліцеїсти з «WelcomeTeam» провели екскурсію по закладу та розказали про особливості УАЛ.

«Тут зовсім інша атмосфера, викладачі більш відкриті. У нашій країні є подібні освітні заклади, але з сільськогосподарським напрямком – жодного. І це дуже цікавий досвід! Висококваліфіковані кадри – важливий чинник розвитку сільського господарства. Добре, що є такі люди, які беруть ініціативу в свої руки та піднімають Україну» – каже Іварі Падар.

Протягом наступних трьох днів делегати відвідають Тишківську ОТГ у Кіровоградській області, зустрінуться з обласною владою і ознайомляться з перспективою відкриття ліцейного класу.