Інтегрований день “Сільське господарство: вчора, сьогодні, завтра”

Інтегрований день “Сільське господарство: вчора, сьогодні, завтра”


16 листопада у ліцеїстів десятого та одинадцятого класу відбувся інтегрований день “Сільське господарство: вчора, сьогодні і завтра”, присвячений Всеукраїнському дню працівників сільського господарства. Інтегрований день поєднав у собі історію, географію, біологію та хімію.

Ліцеїстів поділили на команди, кожна з яких працювала над дослідженням розвитку сільського господарства у Київській Русі, в Добу Середньовіччя, кінець 19 — початок 20 століття та 21 століття.

З’ясувавши, які зернові та олійні культури вирощували на наших землях у різні історичні епохи, ліцеїсти створили візуалізації на основі досліджень, а потім презентували результати своєї роботи.

Команда “Аналітики” проаналізувала сучасний стан с/г України та спрогнозувала шляхи розвитку, а команда “Креатив” – створила сценарій привітання до Дня працівників сільського господарства.

Проаналізувавши, які перспективи має українське сільське господарство, в ліцеїстів з’явилося ще більше бажання розвивати економіку держави!

#ukraine #education #lyceum #інтеграція #сільськегосподарство#агросектор #освіта #україна #ліцей #школа #інтегрованийурок#інтегрованийдень #історія #географія #біологія #хімія #київськарусь#деньпрацівникасільськогогосподарства #середньовіччя #сучасність#аналітика #умань #економіка