Ми відсвяткували 1 вересня!

Ми відсвяткували 1 вересня!


Традиційний День знань в нетрадиційному форматі УАЛу. Замість звичної лінійки – зустріч команд у фотозоні біля фонтану, замість обов’язкових букетів – квіти на вишиванках і щирі обійми, замість зазубрених промов – живі бліц-інтерв’ю ліцеїстів. Море позитиву, незабутні враження, нові знайомства…

Шлях до ліцею десятикласники подолали з веселими «перешкодами», ловлячи захоплені погляди зацікавлених перехожих. А на сходах ліцею з оплесками та оваціями їх зустрічали одинадцятикласники та тьютори. Після вітань директора та мотивуючої промови засновника ліцею на старшокласників чекала феєрична зустріч на злітній смузі. А потім в дуплі всі ліцеїсти і тьютори познайомилися ближче, весело і креативно відрекомендувавши одне одного. Усі гуртом склали контракт, власноруч підписавши його. Тишківська філія УАЛ теж креативила та драйвово розаочала навчальний рік.

А завершилося все запальним, драйвовим line-upом у виконанні ліцеїстів, директора і тьюторів.

Щасти вам, наші любі ліцеїсти! Хай здійсняться всі мрії-метелики, які одинадцятикласники наклеїли сьогодні на символічні цифри «11». Так воно і буде, адже наші ліцеїсти «просто приречені на успіх».