Освітня подорож на Тернопільський завод “Молокія”

Освітня подорож на Тернопільський завод “Молокія”


   Чи є щось цікавіше за подорож? Звичайно, ні! Ось і ліцеїсти весело та з користю вирішили провести весняні канікули і завітати в гості до добрих друзів, компанії #Молокія у місто Тернопіль. Представники компанії неодноразово бували в ліцеї і запрошували відвідати їх сучасне підприємство.

   Хоча дорога до Тернополя була дуже довгою, та ті враження й емоції , які подарував Тернопіль були варті маленьких незручностей.

   Коли уалівці зайшли у приміщення молокопереробного заводу, спочатку подумали, що потрапили в операційну! Чому? Чистота, спецодяг, стеририльність і сучасне обладнання. А ще у цехах дуже мало працівників, адже практично всі процеси автоматизовані. Ліцеїстам розповіли і показали, який шлях проходить молоко, щоб стати смачним йогуртом чи кисленьким кефіром. Тепер зрозуміло, чому продукти “Молокії” такі популярні – вони зроблені з любов’ю! Не обійшлося і без подаруночків: ліцеїсти підготували для “Молокії” невеличку презентацію, ну а компанія #Молокія пригостила уалівців своїми найпопулярнішими продуктами, крім того запросила на обід до заводської їдальні.

   А далі була екскурсія містом, яке зустріло ліцеїстів дощем із снігом,проте це не завадило побувати у старовинних куточках Тернополя.

   Подорож була ціквою, насиченою, пізнавальною! Час подумати про наступну.


#Молокія #Українськийаграрнийліцей