Український аграрний ліцей запускає відкриті освітні студії для школярів Умані!

Український аграрний ліцей запускає відкриті освітні студії для школярів Умані!


Український аграрний ліцей (УАЛ) запрошує учнів загальноосвітніх шкіл на відкриті освітні студії!

Презентація студій відбудеться 13 жовтня об 11:00.

«Студії – це новий формат освіти, максимально практичний,  покликаний розвинути інтерес учня до предмету. В роботі студій ми використовуємо сучасні технології, такі як окуляри віртуальної реальності, Мозабук, планшети і тд. А найважливіше – командну роботу, де кожен має свою роль, проявляє себе, думка кожного є важливою. Ми побачили що такий формат роботи цікавий учням і дає реальні результати, тому вирішили запропонувати його всім, хто живе в нашому місті» – каже Алла Товкес, заступник директора Українського аграрного ліцею.

Наприклад, на студії «Детектор медіа» дітей навчать критично мислити. Студія «Про Start Up простими словами» спрямована на розвиток підприємницьких здібностей у дітей. Якщо ж дитина мріє стати успішною у сфері ІТ, то студія веб-дизайну і програмування – це ідеальний старт для неї.

Для школярів міста Умань та уманського району діятимуть студії: «I can» (англійської мови), Extra (німецької мови), Easy Мath (математики), студія веб-дизайну і програмування, «Детектор медіа», «Про Start Up простими словами», «Travel time», «Твій проект успіху», «Smart Science», «EL Capitan».

Вартість заняття тривалістю 1-2 години – від 60 до 120 грн.

Детальніше ознайомитись з кожною студією можна 13 жовтня об 11:00 за адресою: м. Умань, вул. І. Гонти, 3. Чекаємо зацікавлених батьків та дітей!