В УАЛ стартував проект “Бізнес-інкубатор”

В УАЛ стартував проект “Бізнес-інкубатор”


Як запустити стартап та зробити його успішним? Як обрати продукт, який полюблять користувачі? Як просувати цей продукт?

Наші ліцеїсти шукали відповіді на ці питання при розробці власних бізнес-проектів – «Студійний бізнес», «Сувенірна продукція», «Молодіжний event».

Діти поділились на команди. Кожен обрав саме той проект, в якому він хоче себе проявити. Кожна команда написала план свого стартапу. Презентували стартапи комісії із професіоналів, яку очолила Діана Дикун. Експерти направили команди в правильне русло та дали корисні поради, які покращили проекти.

“Це був дуже насиченний та динамічний день! Чи було важко? Так, в деякі моменти ти спіткаєшся з тим чого ніколи не знав. Але експерти нам допомогли з вирішенням проблем. Мене зацікавив цей проект і я думаю було б чудово попрацювати в такій потужній компанії. Надіюсь, що це не остання можливість зануритись в бізнес. Було б цікаво спробувати себе в різних професіях аби потім остаточно бути впевненим у виборі своєї спеціальності” – так прокоментував інтегрованний день ліцеїст А. Радзивілов.

“Це великий шанс проявити себе. Попрацювати в компанії “Dykun”, отримати досвід та ще й заробити гроші! Можливо іноді й було складно, але коли ти в цьому зацікавленний і це тебе захоплює, що ти й не помічаєш, як швидко вирішуються ці труднощі. Я хочу й надалі працювати та реалізувати один з проектів” – поділився своїми враженнями 11-класнник А. Майборода.

Надалі ліцеїстів чекає співбесіда, де й будуть відібранні команди, які матимуть змогу працювати над стартапами.

Тож можемо побажати натхнення ліцеїстам і чекаємо вже від них готові продукти!

Марія Тришакіна,

журналіст