Сьогодні розпочав свій перший навчальний день Український аграрний ліцей!

Сьогодні розпочав свій перший навчальний день Український аграрний ліцей!


1 вересня в м. Умань розпочав свою освітню діяльність Український аграрний ліцей.

Ліцеїсти навчатимуться за новою моделлю освіти, яка передбачає підтримку у розвитку як особистостей так і майбутніх фахівців.

Директор закладу – Ярошинська Олена Олександрівна, доктор педагогічних наук, звернулася до юних студентів із вітальним словом:

«Дорогі ліцеїсти! Вас радо вітає ваш новий освітній дім, ваша нова Альма-матір – Український аграрний ліцей! Ми щиро раді, що ви сьогодні такі радісні, щасливі, сповнені мрій і сподівань. Я впевнена, що ви готові до перших кроків у своє успішне майбутнє разом з нами. Вперед, українці!».

Щирі вітання молоді висловив засновник ліцею, голова Всеукраїнської Аграрної Ради Андрій Дикун:

«Я хочу вас усіх привітати від імені від великої команди, колективу Українського аграрного ліцею, ВАР та від усіх компаній, які беруть участь у даному проекті і завдяки яким у нас сьогодні є можливість започаткування нашого навчального закладу – Українського аграрного ліцею. Я вітаю вас із тим, що ви пройшли непростий шлях для того, щоб стати нашими ліцеїстами. Наш ліцей є унікальним, тому на вас лежить велика відповідальність за свої успіхи та його майбутнє. Я гарантую, що навчання в ліцеї буде цікавим, адже з вами працюватимуть кращі фахівці, які вже сьогодні готові стати вашими наставниками та друзями. Успіхів вам!».

Своїми думками щодо обраного навчального закладу поділилися ліцеїсти.

Настя Юхимчук: «Саме в школі я вперше почула про Український аграрний ліцей. У школі №7 я провчилася 9 років, тому щодо зміни навчального закладу були хвилювання. Проте батьки і друзі підтримали мене. Я спробувала, в результаті гарно склала  екзамени та успішно пройшла співбесіду. На ліцей покладаю багато сподівань, а саме хочу підтягнути свій рівень знань до європейських та дізнатися більше про аграрний сектор України. Сподіваюсь Український аграрний ліцей допоможе мені визначитися із вибором майбутньої професії».

Павлов Владислав: «Я мрію пов’язати своє подальше життя з аграрним сектором, тому навчання в такому закладі вважаю першим кроком до здійснення моєї мрії. До того ж, в ліцеї буде поглиблене вивчення англійської мови, а це те, без чого не можливе ведення бізнесу в сучасному світі».

Петльована Вероніка: «Вперше про Український аграрний ліцей я почула у нас в місті на святі. Мені та моїй мамі сподобалося те, про що розповіли викладачі. Я зацікавилася, тому була дуже рада успішній здачі вступних іспитів в ліцей. Насторожувало одне – нові однокласники. Проте згодом я дізналася, що моя краща подружка, однокласниці та знайомі також будуть навчатися в ліцеї. Сподіваюся, що ліцей допоможе мені стати тою частиною суспільства, яка перебудує сучасне оточення, я дуже хочу, щоб ми стали тими, на кого рівнятимуться наші наступники. Я вірю в те, що Український аграрний ліцей буде прикладом для наслідування іншим школярам».

Колектив закладу вітає ліцеїстів та бажає їм вчитися лише із задоволенням та натхнення на шляху до здійснення неймовірних відкриттів!

Ми віримо, що за вами майбутнє України.