Обмінюємось досвідом роботи

Обмінюємось досвідом роботи


16 листопада в Українському аграрному ліцеї (УАЛ) відбувся семінар-практикум «Створення мотиваційного освітнього середовища для сучасного покоління».

Ініціатором проведення заходу став відділ освіти Уманської міської ради. Участь у семінарі взяли директори закладів загальної середньої освіти, представники навчально-виробничого комбінату та відділу освіти.

Розпочала семінар завідувач методичним кабінетом Інна Трохименко: «Нова школа потребує нового вчителя і нового підходу до навчання. Сьогодні завдання кожного вчителя – допомогти учневі не втратити інтерес до навчання».

Керівник Національного проекту освітніх змін «Код України» Олена Ярошинська презентувала інноваційні педагогічні ідеї щодо створення мотиваційного середовища у закладах загальної середньої освіти, а потім представила досвід академічного відділення Приватного закладу «Український аграрний ліцей» у впровадженні інструментів розвитку дитини.

Директор ознайомила гостей з діяльністю методологічного центру «СвітОсвіт», який є творцем методології УАЛ та займається питаннями професійного розвитку педагогів, підвищенням їх кваліфікації. А команда ліцеїстів Welcome Team провела для гостей екскурсію навчальним закладом.

У кінці заходу директори шкіл обмінялися досвідом, поділились один з одним методиками, які вони вже впроваджують та які планують включити в освітній процес.