Засновник ліцею Андрій Дикун про проблеми української освіти (відео)

Засновник ліцею Андрій Дикун про проблеми української освіти (відео)


Голова ВАР Андрій Дикун розповів про проблеми вітчизняної освіти й розказав про діяльність Українського аграрного ліцею та Української дитячої академії, що були створені на базі Всеукраїнської Аграрної Ради.

«Ми для себе обрали фінську модель освіти і збудували ліцей, в якому навчаються учні 10-11 класів. Він функціонує згідно чинного законодавства з усіма ліцензіями. Класична школа, де ми вчимо вільних людей, які не бояться робити вибір… З 1 вересня цього року в нас з’явились дитячий садочок, а також 1 і 2 класи Дитячої академії», – зазначив очільник ВАР у ході свого виступу на Національному форумі «Нова соціальна доктрина».

Андрій Дикун про проблеми української освіти

Голова #ВАР Андрій Дикун (Andriy Dykun) розповів про проблеми вітчизняної освіти й розказав про діяльність Український аграрний ліцей та Українська дитяча академія, що були створені на базі Всеукраїнської Аграрної Ради.«Ми для себе обрали фінську модель освіти і збудували ліцей, в якому навчаються учні 10-11 класів. Він функціонує згідно чинного законодавства з усіма ліцензіями. Класична школа, де ми вчимо вільних людей, які не бояться робити вибір… З 1 вересня цього року в нас з’явились дитячий садочок, а також 1 і 2 класи Дитячої академії», – зазначив очільник ВАР у ході свого виступу на Національному форумі «Нова соціальна доктрина».Батьківщина

Опубліковано Всеукраїнська Аграрна Рада Пʼятниця, 23 листопада 2018 р.

Батьківщина