Український аграрний ліцей оголошує додатковий набір школярів на освітні студії!

Український аграрний ліцей оголошує додатковий набір школярів на освітні студії!


Український аграрний ліцей оголошує додатковий набір школярів (5-11 класи) на освітні студії:

✔️ «EASY MATH» (студія математики)

Уже через кілька занять діти будуть легко та швидко виконувати домашні завдання з математики. А у батьків зникне необхідність вчити математику, щоб пояснити її дитині. З кожною дитиною тьютори працюють індивідуально, вміють зацікавити та надихнути!

✔️ «ВЕБ-ДИЗАЙН І ПРОГРАМУВАННЯ»

Діти опанують навички роботи з Adobe Photoshop, HTML, CSS. Студія дасть міцне підґрунтя для подальшого розвитку у сфері ІТ, а це одна з найуспішніших галузей сучасності.

✔️ «SMART SCIENCE»

Студія для майбутніх науковців і дослідників. Тут діти творитимуть хімію своїми руками, проводитимуть яскраві та феєричні досліди, побачать світ, який їх оточує, під мікроскопом.

✔️ «EXTRA» (студія німецької мови)

Робота на студії побудована так, щоб діти легко засвоювали матеріал: живе спілкування, перегляд кліпів, відео, реклам, вивчення пісень. Граматика і нові слова подаються і опрацьовуються у формі ігор, перегляду відеороликів або моделювання реальних ситуацій, які відбуваються з нами щодня.

ЯК ЗАПИСАТИСЬ НА СТУДІЇ?
1. Заповнити анкету: https://docs.google.com/forms/d/17ZU-sL5mJ8T-4gCN4tEScZtThKvhXP1P5S_zGt7AYlo/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR2j0fjGwwUTBfEUFWQnREqOapW3fEpLPpBspptErUZP1TZe1-pWrL9GY40
2. Чекати, коли ми вам зателефонуємо!

#СТУДІЇ_УАЛ #уал #українськийаграрнийліцей #україна #освіта #школа #ліцей #студія #гурток #english #language